Hulp dikke vrouw bij kinderwens

MC Zuiderzee in Lelystad komt met een behandeling voor dikke vrouwen die graag zwanger willen worden. Dat meldt Omroep Flevoland maandag. Het ziekenhuis heeft de speciale behandeling in het leven geroepen omdat vrouwen met overgewicht vaak minder vruchtbaar zijn. Bovendien vergroot obesitas het risico op een miskraam. (Foto: Omroep Flevoland)

De fertiliteitspoli van het ziekenhuis biedt deze vrouwen begeleiding bij het afvallen. Volgens het ziekenhuis blijkt een gewichtsafname van vijf tot tien procent vaak al voldoende om alsnog zwanger te worden.

Bekijk een reportage over dit onderwerp op Omroep Flevoland

Lees ook:Onderzoek naar vruchtbaarheid dikke vrouwen
Lees ook:Wachten na miskraam niet nodig
Lees ook:‘Vijf procent van vrouwen niet spontaan zwanger’
Lees ook:Voorlichting gezond zwanger zijn niet overbodig
Lees ook:Renske en Gijs meest bijzondere tweeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>