Shoppen met kids is zo niet leuk

Shoppen met kids is een crime. Tell me something new! Gelukkig ben ik niet de enige die dat vindt. Tweederde van de moeders met kinderen in de leeftijd van 2 tot 5 jaar ervaart winkelen met kinderen als stressvol. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van House of Shoes.

De schoenenketen liet het onderzoek uitvoeren ter gelegenheid van de opening van de webshop. House of Shoes wilde er bovendien achter komen hoe ze jonge moeders tegemoet kunnen komen.

Uit het onderzoek blijkt ook dat 72% van de moeders vindt dat winkels meer rekening moeten houden met kinderwagens en buggy’s.

Ook al vinden moeders het een crime om met hun kroost te gaan shoppen, toch neemt bijna 90% van de mama’s de kids mee als ze gaan shoppen voor kinderschoenen.

Meer dan 60% van de moeders geeft aan dat een webshop zeker meerwaarde heeft. Bijna 70% van de mama’s koopt regelmatig schoenen op internet.

Bron: Bengels.nl

Lees ook:Moeders graag op reis zonder kids
Lees ook:Mama vrolijk, kind gelukkig
Lees ook:Kinderen zijn duurder dan je denkt
Lees ook:Vaders besteden genoeg tijd aan kinderen
Lees ook:We cijferen ons nog steeds weg

1 Reacties // Reageer

One thought on “Shoppen met kids is zo niet leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>