Hormoon voorkomt lesbische dochters?

What the fuck ..! Dacht ik toen ik dit artikel las op Gay.nl. Dat ruikt naar Hitleriaanse praktijken. Alleen gaat het in dit geval niet om blond haar en blauwe ogen. Nee, het is nog veel erger! Een kinderarts en oncoloog in de Verenigde Staten geeft zwangere vrouwen een hormoon om te voorkomen dat hun dochters mannelijke eigenschappen ontwikkelen en lesbisch worden. Als het klopt is het ongelofelijk dat ze daar mee weg komt, toch?

Maria New is een kinderarts en oncoloog van de Mount Sinai School of Medicine in New York.  Ze geeft zwangere vrouwen op experimentele basis het hormoon Dexamethasone.

Het hormoon, dat nog niet getest is en dus eventueel gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid van moeder en kind, moet voorkomen dat de vrouwen lesbische dochters krijgen.

Het medicijn zorgt er volgens New ook voor dat het kind als meisje niet geïnteresseerd is in jongensachtig speelgoed en dat het later geen interesse krijgt in mannelijke beroepen.

Lees hier meer over de bizarre praktijken van ‘dokter’ Maria New.

Bron: Gay.nl

Lees ook:Zwangere vrouwen screenen op chlamydia
Lees ook:Moeder voor Moeders 80 jaar
Lees ook:Moeders voor Moeders heeft geen vuile handen!
Lees ook:Jongste oma ter wereld is 23
Lees ook:Foto’s: vrouwenlichamen na de zwangerschap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>