Nooit meer kapotte knieën met de broeken van Mad-Monkeys

Helemaal geweldig dit! Met een voetballende zoon kun je als moeder alleen maar jubelen bij het zien van de broeken van Mad-Monkeys. Ze hebben namelijk unieke, slijtvaste en vuilafstotende kniestukken. De broeken zien er niet alleen stoer uit, ze zijn ook echt onverslijtbaar. Nooit meer zuchten omdat zoonlief weer eens thuis komt met een kapotte broek als hij op het schoolplein een balletje heeft getrapt. Ik zeg: doe mij er een paar!

Els Janssen, moeder van 3 stoere knullen, is het brein achter Mad-Monkeys. Els was alle kapotte broeken zat, want binnen de kortste keren zaten er gaten in de knieën. Zoooooooooooo herkenbaar!

Op Facebook heeft Mad-Monkeys eind februari 2013 een actie opgezet met de naam “Gezocht Testpiloten”. Deze actie is bedacht om de broeken te laten testen op de onverslijtbare unieke kniestukken. De belangstelling was overweldigend te noemen, meer dan 100 potentiële testpiloten werden door hun enthousiaste moeders aangemeld.

Thijs, Jim, Tom en Fabian zijn uiteindelijk de gelukkige winnaars geworden. Hun ervaringen zullen eind week 12 (23 april) door middel van een leuk verslag te lezen zijn op de facebook pagina van Mad-Monkeys en op de website www.boyslabel.com. De moeders van Thijs, Jim, Tom en Fabian houden iedereen de komende tijd op de hoogte van hun ervaringen met de broeken van Mad-Monkeys.

Bron: Persbureau Pers-Wereld 

Lees ook:Wie is jouw Moeder van de Dag?
Lees ook:Win een Koelstra kinderwagen!
Lees ook:Mucho Zorgen of Zen Mama?
Lees ook:Bevalling Katja laat op zich wachten
Lees ook:Cristiano Ronaldo vader van zoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>