Kom (kinder)kleding ruilen in Amsterdam!

Dat doen ze goed bij Persil en Mama en Zo!  Het is de ideale oplossing voor die enorme berg kleding die je voor jezelf en je kindje(s) in de loop der tijd hebt verzameld. Het past allang niet meer maar je hebt het nauwelijks gedragen en dus is het doodzonde om weg te gooien. Wie weet kun je er iemand anders heel blij mee maken! Daar kom je achter tijdens het Persil Swap Event in Amsterdam op vrijdag 27 april.

Heb jij ook een broek in je kast die je misschien ooit weer past? Of een jurkje in een net verkeerde kleur? Of heeft je kind een kast vol kleren, waar hij uitgegroeid is? Ruil je kleding dan met andere mama’s! Kleding swappen is niet alleen hip, maar ook duurzaam.

Doe mee in drie stappen:

Lees ook:Kom naar het Lief! lifestyle event
Lees ook:Gratis kaarten Negenmaandenbeurs 2010
Lees ook:Negenmaandenbeurs zoekt zwangere modellen!
Lees ook:Colofon
Lees ook:Negenmaandenbeurs: tweede kaart gratis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>