Cake Lingerie Contest

Ben je zwanger of net bevallen? Dan is Cake Lingerie op zoek naar jou om je te laten fotograferen in prachtige zwangerschapslingerie. Trots als je bent op je zwangere buik of met je kleine kindje in je armen. Na een artikel donderdag in De Telegraaf over de Cake Contest liep het meteen storm. De aanmeldingssite lag plat en binnen drie kwartier hadden al 75 vrouwen zich aangemeld.

Cake is opgericht door Tracey Montford die tijdens haar eigen zwangerschap nergens mooi, vrouwelijk ondergoed vinden. Ze verkoopt zwangerschapslingerie die zoals ze zelf zegt ‘met je meegroeit, je verwent, je ondersteunt en je alle comfort en luxe biedt die je als vrouw en (aanstaande) moeder verdient.’

Om de collectie te showen is Cake niet op zoek naar fotomodellen maar naar echte zwangere vrouwen en jonge moeders. Wereldwijd zoekt het merk ‘Real Mums’ die als voorbeeld kunnen dienen voor aanstaande en prille mama’s.

Wil jij samen met twee of drie andere vrouwen het gezicht worden van Cake? Inschrijven kan tot 10 december via het speciale inschrijfformulier. Klik hier om je op te geven!

Word je geselecteerd, dan trakteren Cake en Lingerie voor twee je op een echte verwendag met kapper, visagie, lekkere hapjes etc. En tot besluit een prachtige fotoshoot als echte lingeriemodellen.

De winnaars van de verwendag en fotoshoot worden in de 2e helft van december bekend gemaakt. De speciale verwendag vindt plaats op 14 januari in Almere.

Lees ook:Rockingnames: een bijzonder namenboek
Lees ook:Video: Hoogzwangere Katja in Linda
Lees ook:Sexy mama in een setje van Marlies Dekkers
Lees ook:Wil jij met foto op de website van Moeders voor Moeders?
Lees ook:Zwangere BN’ers profiteren alvast van moederdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>