Ook misbruik op De Toverlantaarn

Het was al bekend dat Robert M., de verdachte in de gruwelijke zedenzaak in Amsterdam, op een derde creche kinderen had misbruikt. Zelfs de naam van het kinderdagverblijf was al uitgelekt.  Zaterdag is officieel bevestigd dat het inderdaad gaat om De Toverlantaarn in de wijk Watergraafsmeer. Robert M. heeft een bekentenis afgelegd dat hij ook daar een kindje heeft misbruikt.

De vierhoek van gemeente, politie, Openbaar Ministerie en GGD heeft dat zaterdag bekendgemaakt. De ouders van het kind zijn op de hoogte gebracht van de bekentenis. De directie van het kinderdagverblijf heeft ook de andere ouders ingelicht.

Het misbruik zou volgens de verdachte in augustus 2009 hebben plaatsgevonden. M. werkte slechts negen dagen bij De Toverlantaarn in de wijk Watergraafsmeer. Hij werd in zijn proeftijd al ontslagen omdat collega’s en leidinggevenden hem eigenwijs en oncollegiaal vonden.

Robert M. misbruikte de afgelopen jaren tientallen kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar. Hij werkte bij Het Hofnarretje, Jenno’s Knuffelparadijs en De Toverlantaarn in Amsterdam. Ook bood hij zichzelf op internet aan als oppas bij mensen thuis.

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Robert M. werkte op derde creche
Lees ook:Verdachte misbruik vrijwilliger op school
Lees ook:Grote zedenzaak creche Amsterdam
Lees ook:Misbruik op Hofnarretje en Knuffelparadijs
Lees ook:Nijntje leidde naar verdachte kindermisbruik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>