Wie stuurt z’n peuter naar een slaapfeestje?

Je zou je kind toch niet meer naar de creche durven brengen, als je alles moet geloven wat er nu geschreven wordt over de Amsterdamse zedenzaak! De directeur van kinderdagverblijf  ‘t Hofnarretje is dinsdag opgestapt na een gesprek met burgemeester Van der Laan. Er zouden bij de directeur thuis in Bussum dubieuze slaapfeestjes zijn gehouden. De Telegraaf schrijft woensdag: De beerput gaat open. Maar wat ik me afvraag: welke ouder laat zijn 4-jarig kind naar een slaapfeestje gaan bij de directeur van de creche? (Foto: RTL Nieuws)

Voor het eerst in deze zaak trek ik mijn wenkbrauwen op. Die directeur zal misschien niet helemaal kies zijn geweest. Maar ik weet niet goed wat ik allemaal van deze wilde verhalen moet geloven. Ik hoop maar dat ze niet kloppen! Zeker als ik in de krant lees dat ‘op een grote kamer in het huis allemaal matrassen klaar lagen’ dan draait mijn maag om ..

Volgens de Telegraaf waren de ouders niet welkom bij de verdachte slaapfeestjes van de kinderdagverblijfhouder. Op dat moment zouden bij mij als ouder alle alarmbellen gaan rinkelen. Peuters van vier jaar werden in groepjes van circa tien uitgenodigd voor de slaapfeestjes. Mijn zoontje van vier jaar zou daar dus never nooit naartoe mogen gaan!

Hoe het ook zij .. Het Openbaar Ministerie heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar de feestjes. Binnenkort zal dus wel duidelijk worden wat er van deze verhalen klopt.

‘T Hofnarretje is een van de crèches waarvan de 27-jarige verdachte Robert M. heeft bekend dat hij er ontucht gepleegd heeft. Justitie laat weten dat de directeur op dit moment geen verdachte is in de zedenzaak.

Lees ook:Tweede kind op komst Winston en Renate
Lees ook:Peuters vanaf 2,5 jaar naar school
Lees ook:Valreepmoeders twijfelen over tweede kind
Lees ook:Buitenechtelijk kind Schwarzenegger
Lees ook:Zwangere BN’ers profiteren alvast van moederdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>