Nijntje leidde naar verdachte kindermisbruik

Hiervan lopen de rillingen dus echt over mijn lijf. Waarschijnlijk omdat het schattige konijntje symbool staat voor alles wat kleine kindjes zo kwetsbaar maakt. En juist dat kindervriendje is de doorslaggevende aanwijzing geweest waarmee de politie Robert M. (de 27-jarige verdachte in de Amsterdamse zedenzaak) heeft kunnen oppakken! Een knuffel van Nijntje op een foto van een misbruikt kind zette de politie op het juiste spoor.

De typisch Nederlandse knuffel leidde ertoe dat de Amerikaanse politie contact zochten met collega’s in ons land. Nijntje en het interieur van het huis op de foto werden herkend door een moeder in Amsterdam.

De foto werd aangetroffen bij een Amerikaanse pedofiel in de buurt van Boston. Hij bleek gemaakt te zijn door hoofdverdachte Robert M. tijdens een oppasdag in haar huis ….

Bron: Telegraaf

Lees ook:Ook misbruik op De Toverlantaarn
Lees ook:Nijntje krijgt eigen bioscoopfilm
Lees ook:Dode baby in Scherpenzeel
Lees ook:Nijntje vertaald in ‘t Brabants
Lees ook:Baby uit baarmoeder gestolen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>