Verstuur gratis schattige kaartjes via JijisLief.nl

Ken je iemand die zwanger of net bevallen is? Neem dan eens een kijkje op JijisLief.nl en verras de gelukkige (aanstaande) moeder met een e-card. Je vindt er meer dan 3000 schattige kaartjes die je gratis kunt versturen via e-mail. En je kunt er als de kleine straks geboren is ook terecht voor het maken van unieke geboortekaartjes. Hoe gezellig is dat?!

De makers van JijisLief.nl hebben de website en en alle kaarten gewoon zelf in hun eigen tijd en voor hun plezier gemaakt. Dat straalt de site ook uit. Persoonlijk word ik daar erg vrolijk van. En da’s nou precies de bedoeling als je een e-kaartje verstuurt!

Bij Jijislief.nl is ook jouw privacy erg belangrijk. Geen enkel e-mailadres dat wordt opgegeven wordt misbruikt, dus ook niet voor mailings. Ze hebben daar zelf -net als jij- een enorme hekel aan!

Zijn de kaarten ook in het echt te koop?

Ja, de kaarten zijn ook in het echt te koop. Behalve op heel veel plaatsen in Nederland en Belgiƫ, zijn de kaarten ook via de site te koop. Kijk maar eens in de webwinkel. Wat een keus!

Je vindt JijisLief! ook op Facebook: https://www.facebook.com/jijislief

Lees ook:Maak zelf je geboortekaartje!
Lees ook:Winnen: gratis geboortekaartjes
Lees ook:Laatste kans: gratis geboortekaartjes
Lees ook:ADV: Bij Poobies maak je zelf de leukste geboortekaartjes!
Lees ook:Tip: gratis beloningskaarten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>