Tip: gratis beloningskaarten

Ik was al fan van de website gratisbeloningskaart.nl waar je allerlei opvoed- en aftelkaarten voor je kind kunt downloaden. Met heel veel plezier heeft mijn 4-jarige zoontje de afgelopen weken afgeteld naar de aankomst van Sinterklaas. Bij wijze van grap is er nu ook een beloningskaart voor ouders op de site gezet. Daarmee worden de rollen eens omgedraaid en krijgen papa en mama een spiegel voorgehouden. Ik vind ‘m leuk!

De kaarten zijn bedoeld om het opvoeden overzichtelijker en dus makkelijker en leuker te maken. Net als alle andere kaarten is ook de speciale beloningskaart voor ouders gratis te downloaden.

Behalve beloningskaarten vind je er ook aftelkalenders (bijvoorbeeld tot aan een verjaardag of pakjesavond), dagritmekalenders en pictogrammen voor je kind. Echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Ik weet zeker dat er iets tussen zit dat je meteen wilt printen en ophangen!

Bron: Gratisbeloningskaart.nl

 

Lees ook:Verstuur gratis schattige kaartjes via JijisLief.nl
Lees ook:Ali B opent de Negenmaandenbeurs!
Lees ook:Kado-idee: rapport voor juf of meester!
Lees ook:Etos stopt met luieractie
Lees ook:ADV: Koop iets leuks, help een kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>