Lego speelgoed van het jaar

Sinterklaas komt zaterdag aan in Nederland. Met de grote stoomboot. Vol met pakjes voor lieve kindjes. En het zou me niks verbazen als daar dit jaar heel veel Lego tussen zit. In de categorie 0-4 jaar is het Lego Duplo Groot Ziekenhuis namelijk verkozen tot Speelgoed van het jaar 2011.

Ruim 17.000 deelnemers brachten via internet in totaal bijna 60.000 stemmen uit, zo maakte de organisatie bekend. Volgens de jury kan je in dit ziekenhuis van alles doen, maar kan je er ook je emoties kwijt.

Als ze tussen de 4 en 6 jaar zijn, kunnen de kinderen volgens de internetstemmers het beste spelen met Storio, een educatief multimedia systeem. Ze kunnen er onder meer mee leren schrijven, kleuren en foto’s bewerken.

Het prinsessenkasteel is favoriet voor de 6-8 jarigen, terwijl de categorie daarboven (8-12 jaar) veel kan met het Grote Basisschoolspel. In deze speldoos zitten vragen voor leerlingen van groep drie tot en met groep acht van de basisschool.

Bron: Reformatorisch Dagblad

Lees ook:Kan gps ontvoering baby voorkomen?
Lees ook:Leren babyslofjes zijn een musthave voor je baby
Lees ook:Noorse baby’s krijgen een chip
Lees ook:Beste werkgevers voor ouders
Lees ook:Oudere moeder, zwaardere baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>