Marktplaats nu ook voor Junior

Bijna al onze oude babyspullen zijn via Marktplaats naar nieuwe eigenaren gegaan. Wij blij dat het opgeruimd was, zij blij dat ze voor weinig aan prima spullen konden komen. Het nieuwe initiatief Marktplaats Junior kan ik dan ook alleen maar een dikke duim geven. Ik zeg: inschrijven! Krijg je bij de geboorte van je kind ook nog eens zo’n leuk rompertje thuisgestuurd.

Na inschrijving voor de Marktplaats Junior nieuwsbrief ontvangt u tijdens de zwangerschap en gedurende het eerste jaar na de geboorte praktische informatie die volledig is gericht op de fase waarin u zich bevindt.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 5 x per jaar verzonden en zit vol leuke tips, mooie aanbiedingen en inspirerende verhalen die horen bij de ontwikkeling van uw kindje.

Inschrijven kan op Marktplaats Junior.

Lees ook:Online seminar zwanger worden op 17 juni
Lees ook:Babylab geopend in Tilburg
Lees ook:Zwangere Zaterdagen in Utrecht
Lees ook:Boekentip: handboek Moeders
Lees ook:Chat voor ongewenste zwangerschap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>