App laat baby eigen naam kiezen?

Er is een nieuwe App voor de iPhone op de markt waarmee je ongeboren baby zijn of haar eigen naam kan kiezen. Of het echt is, daar ben ik nog niet helemaal zeker van. De releasedatum is namelijk 1 april. Grap of niet, funny is het in ieder geval wel. Met Kick to Pick kan de hele familie meedenken over de naam, zelfs het kindje in mama’s buik doet zijn zegje.

De app laat je kiezen uit een lijst van duizenden jongens- en meisjesnamen die zijn voorgeprogrammeerd. Of je stelt zelf een shortlist op van namen waar de familie een keuze uit mag maken.

Het enige dat je dan nog hoeft te doen is het apparaat tegen de zwangere buik van mama te houden. De app wandelt vervolgens door de namenlijst en stopt op het moment dat de baby in beweging komt. Op die manier zou het kindje zelf aan kunnen geven welke naam hij of zij wil krijgen.

De app is ontwikkeld door Nathan Parks en kost tijdens de introductieperiode 99 dollarcent.

Let wel: releasedatum van de app is 1 april 2011.

Bron: Macnn

Lees ook:Moeder beslist bij keuze babynaam
Lees ook:‘Anouk zwanger van baby nummer vijf’
Lees ook:ADV: Luiertas met naam!
Lees ook:Filmpje: man ervaart wee├źn
Lees ook:Plastic model van de baby in je buik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>