De Breeze: een hippe opvouwbare bolderkar

Gezien op de Jonge Gezinnen Beurs in Utrecht: de Breeze van Coocarooc. Nou ben ik zelf niet zo’n type ‘bolderkar’ maar ik kan me voorstellen dat je – als je dat wel bent – helemaal enthousiast wordt bij het zien van dit product. De Breeze is een opvouwbare bolderkar waarin plaats is voor meerdere kinderen. (Foto: www.coocarooc.com)

De Breeze is licht en past opgevouwen in iedere auto. De bolderkar is geschikt voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Baby’s kunnen in hun autostoeltje in de Breeze worden vervoerd. Peuters en oudere kinderen zitten op stoeltjes met veiligheidsgordeltjes.

De Breeze is ook een lekker, nuchter Hollands product. Binnen een minuut is de kar in- en uit te klappen. Het trekken gaat moeiteloos, zelfs als er 3 kinderen inzitten of als er veel bagage mee moet.

Voor alle weersomstandigheden zijn accessoires beschikbaar. Zo kan er en zonne- en regenkap bij geleverd worden. De Breeze kan met het bijgeleverde matrasje ook als reisbed gebruikt worden.

Om de introductie te vieren, ontvangen de eerste honderd bestellers van de Coocarooc Breeze een introductiekorting van € 100,- op hun bolderkar.

Lees ook:‘Papadag moet afgeschaft worden’
Lees ook:Geen gebroken nachten dankzij de ‘night nanny’
Lees ook:Liga Tweede Stap uit winkel gehaald
Lees ook:Kleuterleider wil zindelijk kind
Lees ook:ADV: Purina ONE 21 dagen test

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Breeze: een hippe opvouwbare bolderkar

  1. marco van andel

    Ik heb deze kar samen met mijn vrouw en zoon van 16 maanden uitgetest. Mijn zoon en vrouw kunnen beiden de wagen goed verplaatsen. Ook met het maximale gewicht in de wagen.

    Mijn vrouw heeft minder kracht in haar handen en benen vanwege medische ingrepen en wij zijn zeer tevreden over het aangeschafte exemplaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>