Wil je een meisje of jongen? Nu op Nintendo DS!

Wie het echte werk nog even niet ziet zitten kan zich helemaal uitleven met de nieuwe game 'My Baby' van Nintendo DS. Geslacht naar voorkeur. 'My Baby Boy' en 'My Baby Girl' zijn al een grote hit in Frankrijk en liggen sinds maandag ook in de winkels in de Benelux. Poepluiers, gebroken nachten en doorkomende tandjes .. allemaal lekker veilig virtueel. Het spel is eigenlijk gericht op jonkies maar misschien hebben ouders in de dop er ook wel wat aan. Enjoy! (Foto: Nobilis)

De game leert je omgaan met de verschillende aspecten die horen bij het opvoeden van een pasgeboren baby. Nintendo waarschuwt wel dat het geen simulatie is van het echte leven. Het laat je op een speelse wijze kennis maken met het ritueel van opvoeden. Het is jouw taak om je baby te laten opgroeien tot een gezonde peuter van veertien maanden.

 

Je hebt twee helpers, verpleegkundige Clara en kinderarts George. Zij geven je inuttige tips  maar helpen je ook als het uit de hand dreigt te lopen. Behalve klusjes als luiers verschonen wordt ook de vooruitgang van je kind in de gaten gehouden. Wat je ukkepuk nodig heeft, laat hij of zij weten door een bepaald huilpatroon of kun je afleiden uit flikkerende iconen.

Lees ook:Behoud de baarmoeder game!
Lees ook:En ze noemen hem ….. George!
Lees ook:Moeders hebben het maar zwaar
Lees ook:Alweer een babyverkiezing…
Lees ook:Ouders zorgenkindjes hebben minder weerstand

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wil je een meisje of jongen? Nu op Nintendo DS!

  1. Smart

    Geweldige game, echt een aanrader. Jammer dat de Girl variant op veel plaatsen al is uitverkocht, maar ik hoor dat er nieuwe voorraad onderweg is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>