De luiertas is bezig aan een revival

Persoonlijk zou ik er nog niet dood mee gevonden willen worden. Met zo'n suffige luiertas. Het toonbeeld van moeders die pas de deur uit durven als de tas propvol zit en ze niks meer aan het toeval hoeven over te laten. Misschien dat de makers van luiertassen daarom moeten hebben gedacht … kunnen we daar nou niet iets leuks mee? Jazeker! De Hoppop is in een handomdraai om te toveren tot een kinderstoeltje. En de Mondi Joy Diaper is een speciale luiertas voor aan de fiets. Maak me gek!

De Hoppop vind ik de hipste van de twee. Er is ook ècht over nagedacht. Want als jonge ouders ben je namelijk altijd op zoek naar een geschikte zitplaats voor je kind. In het restaurant zijn de kinderstoelen meestal allemaal bezet als jij binnen komt. En als je je kind de hele tijd op schoot moet houden heb je zelf helemaal noppes, nada meer aan je etentje. Een handig ding dus. Dat je er in één klap een luiertas mee in huis haalt moet je maar even door de vingers zien.

 

 

Voor de sportievere types onder ons die van plan zijn om vaak met hun baby te gaan fietsen is er de Mondi Joy Diaper. Je klikt het onding op je bagagedrager en klaar. Hoef je er ook tijdens je fietstocht niet meer naar te kijken. En je kunt beide handen aan het stuur houden. Dus je kunt zonder te zwalken veilig met je baby op pad. 

Lees ook:ADV: Luiertas met naam!
Lees ook:Afluisterpraktijken met babyfoons
Lees ook:Wat je zoal met baby’s kunt doen: kruipracen
Lees ook:Sandra Bullock adopteert zoontje
Lees ook:Winnen: de nieuwe Napper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>