NCRV op zoek naar ongewild kinderloze man of vrouw

Achter de voordeurVoor het NCRV programma Achter de Voordeur, een programma waarin gewone mensen hun bijzondere levensverhaal vertellen, is de NCRV op zoek naar een vrouw/man die ongewild kinderloos is.

De NCRV is op zoek naar vrouwen/mannen die, ondanks het feit dat ze ongewenst kinderloos zijn gebleven (of biologisch geen eigen kind hebben gekregen) wat een intens verdrietige gebeurtenis is, toch hun leven weer hebben opgepakt (bijv. door adoptie, pleegzorg of het gevonden hebben van andere zingeving en betekenis in het leven) er inmiddels een positieve draai aan hebben gegeven, in welke vorm dan ook.

Door haar/zijn verhaal te vertellen, is de hoofdpersoon een voorbeeld, steun of inspiratie voor andere vrouwen/mannen die in dezelfde situatie zitten. Dit programma kan er ook aan bijdragen dat er met jullie mannen en vrouwen met een onvervulde kinderwens, met meer begrip en respect wordt omgegaan.

De NCRV hoopt dat er vrouwen/mannen zijn die open staan voor een gesprek. Er wordt niet verwacht dat je meteen volmondig JA zegt op medewerking aan het programma. Er worden altijd eerst uitvoerige gesprekken, zowel telefonisch als face to face gevoerd en dan pas kijkt men of het van beide kanten goed voelt om een verhaal te maken. Wellicht overbodig, maar contact leggen wil nog niet zeggen dat je eraan vast zitten!

Annelies de Wit, NCRV, Redacteur Achter de voordeur

T: 035-6719809

M: 06-17119142

 

Lees ook:Nieuwe serie Babyboom
Lees ook:Boekentip: Last minute mama’s
Lees ook:Dikke mannen produceren minder zaad
Lees ook:Babyboom krijgt binnenkort een vervolg
Lees ook:Oproep: onvervulde kinderwens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>