Wat doet meer pijn: bevallen of een schop onder je ballen?

Wat is pijnlijker, een schop onder je ballen of bevallen van een baby? Dennis Storm en Valerio Zeno mogen voor hun programma Proefkonijnen meemaken hoe weeën voelen. … Twee uur lang ondergaan de BNN-presentatoren intense buikkrampen. De ultieme test om te kijken of mannen de pijn van een bevalling aan zouden kunnen ..

Voor Proefkonijnen onderging het duo pijn die vergelijkbaar is met weeën. Onder toezicht van een verloskundige en een fysiotherapeut krijgen de presentatoren via elektroden twee uur lang buikkrampen, aldus BNN.

Storm: “Ondanks de verschrikkelijke pijn was dit toch ook één van de leukste draaidagen die ik tijdens dit seizoen heb meegemaakt. Laten we het erop houden dat Valerio zien bevallen vrij memorabel was.”

Zeno zegt dat hij al wist dat vrouwen veel sterker zijn dan mannen. “Maar ik zou me nu bijna schuldig voelen wanneer ik tegenover mijn vriendin over mijn kinderwens zou beginnen.”

In de nieuwe reeks van het programma zoeken Dennis Storm en Valerio Zeno wederom naar antwoorden op vragen en werpen zij zichzelf daarbij op als proefkonijn. De eerste uitzending is 14 januari te zien.

Lees ook:Filmpje: man ervaart weeën
Lees ook:Filmpje: mannen huilen als ze baby in hun buik voelen
Lees ook:Kick-off Wie is mijn vader?
Lees ook:Zwangere Minis in Wie is de mol
Lees ook:NCRV op zoek naar ongewild kinderloze man of vrouw

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wat doet meer pijn: bevallen of een schop onder je ballen?

  1. Latoya Leach

    Zwangerschapstesten die je in de winkel kunt kopen zijn 97 tot 99% betrouwbaar. Het kan voorkomen dat zowel een man positief test (!) als dat een zwangere vrouw negatief test. Dat laatste is overigens ook het geval als de HCG waarde van die vrouw (nog) niet hoog zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>