Filmpje van arend die baby optilt is godzijdank niet echt!

Woensdag ging een filmpje van een arend die een baby optilde in een park in Montreal als een lopend vuurtje over het internet. Binnen een dag werden de beelden meer dan een miljoen keer bekeken op Youtube. Ik vermoedde al dat het filmpje niet echt was .. En gelukkig blijkt dat inderdaad zo te zijn! De beelden zijn gemanipuleerd door studenten van een opleiding 3D-animatie in Canada.

Hieronder kun je zien hoe het filmpje werd gemaakt:

Lees ook:Filmpje: baby danst de samba!
Lees ook:Slaapt jouw baby straks wel veilig?
Lees ook:Filmpje: baby met slappe lach
Lees ook:Netwerk bijna op tilt door babywedstrijd
Lees ook:VVV contracteert 1-jarige Baerke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>