Voorproefje van realitysoap Barbie’s Baby

Dinsdag vond bij RTL de perspresentatie plaats van de nieuwe realityserie Barbie’s Baby die vanaf volgende week dinsdag 28 augustus op de buis te zien is. Behalve naar de eerste aflevering van die soap kijkt Nederland ondertussen ook reikhalzend uit naar de bevalling van Samantha de Jong. Barbie is donderdag (23 augustus) uitgerekend … Dat worden dus spannende dagen! (foto: RTL)

Voor alle fans … Barbie’s Baby houdt niet op als Samantha bevallen is. RTL 5 blijft ook opnames maken in de eerste weken na de geboorte, lees ik op Zappen.blog.nl: “De thuiskomst, het eerste badje van hun dochter, Barbie die de strijd aangaat met haar zwangerschapskilo’s, voor het eerst stappen zonder kind, eindelijk weer een drankje kunnen drinken en de gebroken nachten; alles is te zien”, verklapt RTL alvast.

En voor wie er echt geen genoeg van kan krijgen: ook tijdens de geboorte blijven de camera’s draaien … Arme Michael!

Klik op de link om de trailer van Barbie’s Baby te bekijken!

Aan De Telegraaf lieten Barbie en Michael dinsdag overigens nog weten dat ze nu wel ongeduldig beginnen te worden. En dat ze niet kunnen wachten om hun kindje in hun armen te sluiten…

Lees ook:Barbie zwanger van een meisje
Lees ook:Is Barbie eigenlijk al bevallen?
Lees ook:Barbie en Michael hebben er nog eentje .. Milano!
Lees ook:Barbie bevallen van dochter: Angelina Melissa Cora
Lees ook:Oh Oh Barbie wil vier kinderen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Voorproefje van realitysoap Barbie’s Baby

  1. Pingback: Is Barbie eigenlijk al bevallen? | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>