Filmpje: zo lief zouden alle kindjes moeten zijn!

Ik hou d’r van hoor .. kindjes die spontaan mensen groeten of tegen ze aan beginnen te babbelen. Heb zelf ook zo’n communicatief zoontje die zonder te blikken of te blozenĀ  jan en alleman aanspreekt. En toen hij kleiner was, zoals het meisje in onderstaand filmpje, stak hij ook heel vriendelijk z’n armpje in de lucht en begon te zwaaien. Dat zouden meer kindjes moeten doen!

Lees ook:Filmpje: Dom, dom, dom .. baby deelt eten met bulldog!
Lees ook:Filmpje: Baby Fred the Raver
Lees ook:Filmpje: baby slaapt .. tot Gangnam Style begint!
Lees ook:Meisjes kunnen pop de borst geven (filmpje)
Lees ook:Video: Hoogzwangere Katja in Linda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>