Vader filmt bevalling in auto

Soms is een bevalling echt niet meer tegen te houden. Dat heb ik zelf mogen ervaren toen mijn zus plotseling weeën kreeg. Het was te laat om nog naar het ziekenhuis te gaan en dus is haar tweede kind binnen een paar minuten geboren op de badkamervloer. Dat is bijna 16 jaar geleden en toen werd nog niet alles op camera vastgelegd. Tegenwoordig wel! Dus als je vrouw bevalt in de auto, wat doe je dan .. Je maakt er een filmpje van. Bizar!

Klik hier om het filmpje te bekijken.

Lees ook:Filmpje: negen maanden in 1 minuut
Lees ook:Filmpje: baby krijgt sigaret
Lees ook:Filmpje: ouders stoppen baby in wasmachine
Lees ook:Filmpje: hond entertaint baby
Lees ook:Filmpje: vreselijke kerstkadootjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>