Babyboom-dochter Danique

Prachtig geboortenieuws op de website van Babyboom: Guido en Annemieke hebben een gezonde dochter op de wereld gezet! Op 16 augustus is Annemieke bevallen van Danique. Het Brabantse stel moest hemel en aarde bewegen om zwanger te worden. Dat lukte, zo zagen we op televisie. En ondanks een nare zwangerschapsvergiftiging op het eind is het koppel nu zielsgelukkig met hun eerste kindje.

Guido lijdt aan een ernstige darmziekte en er was meer dan vijftig procent kans dat hun kindje deze ziekte ook zou krijgen. Guido en Annemieke probeerden daarom op een speciale manier zwanger te raken.

Er waren allerlei ingewikkelde medische tehnieken nodig zoals ICSI* in combinatie met TESE* en PGD* (Pre-implantatie Genetische Diagnostiek). Hun kinderwens kon ook nog eens alleen in Brussel vervuld worden. Dat hadden ze er allemaal voor over en hun doorzettingsvermogen is nu beloond met een dochter. Van harte gefeliciteerd!

*PGD = Pre-implantatie Genetische Diagnostiek

*TESE = Testiculaire Sperma Extractie

*ICSI = IntraCytoplasmatische Sperma Injectie

Bron: Babyboom

Lees ook:Annemieke en Guido zijn zwanger!
Lees ook:Vraag naar embryoselectie groter dan gedacht
Lees ook:Babyboom krijgt binnenkort een vervolg
Lees ook:Embryoselectie: moet dat kunnen?
Lees ook:Cindy en Luc, geef niet op!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>