Annemieke en Guido zijn zwanger!

Woensdag ook zo meegeleefd met Guido en Annemieke in Babyboom? Als er twee mensen op aarde zijn die veel moeite hebben moeten doen om zwanger te worden dan zijn zij het wel. Alleen via ICSI* in combinatie met TESE* en PGD* (Pre-implantatie Genetische Diagnostiek) en alleen in Brussel konden de Brabanders hun kinderwens in vervulling laten gaan. Ze besloten er vol voor te gaan. En het is gelukt! Annemieke is zwanger van hun eerste kindje. Gefeliciteerd! (Foto: Babyboom)

Guido en Annemieke zijn al tien jaar samen. Aan het begin van hun relatie wisten ze dat zwanger raken op de natuurlijke manier niet mogelijk zou zijn. Guido lijdt aan een ernstige darmziekte en er is meer dan vijftig procent kans dat hun kindje deze ziekte ook krijgt. Guido en Annemieke proberen daarom op een speciale manier zwanger te raken.

*PGD = Pre-implantatie Genetische Diagnostiek

*TESE = Testiculaire Sperma Extractie

*ICSI = IntraCytoplasmatische Sperma Injectie

Klik hier om het bijzondere verhaal van Annemieke en Guido te lezen.

Lees ook:Babyboom-dochter Danique
Lees ook:Vraag naar embryoselectie groter dan gedacht
Lees ook:Cindy en Luc, geef niet op!
Lees ook:Italiaanse (54) spontaan zwanger
Lees ook:Embryoselectie: moet dat kunnen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>