Zwangere Doutzen Kroes getrouwd

Bij het bekendmaken van haar zwangerschap zei topmodel Doutzen Kroes al dat ze nog voor de geboorte zou trouwen met de vader van het kind, DJ Sunnery James. Dat gebeurde zondag 7 november in het geheim in Amsterdam. Nou ja .. geheim! AT5 heeft er wel een filmpje van gemaakt.

Het huwelijk werd op een geheime locatie in Amsterdam gesloten. Helemaal geheim bleef de trouwpartij helaas niet want het stel werd door AT5-cameraman Frank Buis gesnapt bij hotel de Dylan aan de Keizersgracht. Daar stapte het koppel afgeschermd in een bootje.

De 25-jarige Doutzen is in januari uitgerekend van haar eerste kindje.

De eerste officiële foto van het huwelijk is te zien op Modelinia.com.

Lees ook:Zoon Rijkaard en Stefanie Rucker geboren
Lees ook:Zoontje Doutzen Kroes geboren
Lees ook:Het roze geluk van Doutzen
Lees ook:Doutzen slank door borstvoeding
Lees ook:Dit is Doutzen’s zoontje Phyllon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>