Ontroerend filmpje: dove baby hoort moeder

Een ware tearjerker! Dit filmpje op Youtube waarin een dove baby voor het eerst de stem van zijn moeder hoort. Baby Jonathan is doof geboren. Hij kan weer horen dankzij een cochleair implantaat. Dat is een soort gehoorapparaatje dat geluid omzet in elektrische pulsen die de gehoorzenuw direct stimuleren. Kijk wat er gebeurt als het apparaat wordt aangezet ..

Lees ook:BabyNes: de babymelkmachine
Lees ook:Babylab geopend in Tilburg
Lees ook:Filmpjes lachende babies zijn helemaal hot
Lees ook:Baby leert voor geboorte al woorden te herkennen
Lees ook:Risico miskraam groter als vader boven veertig is

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>