Nieuwe serie Baby te huur bij BNN

Na het succes van de eerste serie komt BNN met een vervolg op de serie Baby Te Huur. Vier jonge koppels ondergaan de beproevingen van het volwassen zijn. In een sociaal experiment dat drie weken dag en nacht doorgaat, maken ze hun eigen toekomst mee. Vanaf zondag 25 januari zijn de stellen negen afleveringen lang te volgen van 22.20 tot 23.00 uur bij BNN op 3.

Nederlandse jongeren kunnen niet wachten tot het echte leven begint: steeds jonger hebben ze seks, serieuze relaties en willen ze op eigen benen staan. Puberen is uit, volwassen zijn is HOT! Maar liefst 80 procent van de jongeren wil niets liever dan samenwonen, trouwen of kinderen krijgen. Maar weten ze wel wat zo’n toekomst inhoudt?

Dat die toekomst minder romantisch uitpakt dan vooraf gedacht ontdekken de stellen door een eengezinswoning te betrekken, de huishoudpot te beheren, zwanger te worden en te moeten zorgen voor een baby, een peuter en een puber. De relaties komen in de verschillende fases soms flink onder druk te staan. Willen de vier jonge koppels na dit experiment nog steeds kinderen, of is dit avontuur het beste voorbehoedsmiddel ever?

In dit seizoen krijgen de koppels ook een bejaarde onder hun hoede.
In het huidige politieke klimaat hollen de sociale voorzieningen achteruit en zet de vergrijzing verder door. De kans is daarom groot dat de jongeren van nu later de zorg voor hun ouders op zich moeten nemen omdat de poet op is. In Baby Te Huur naast poepluiers en slapeloze nachten de komende reeks dus ook steunkousen en rollators.

Lees ook:Nier te koop, baarmoeder te huur
Lees ook:Halina: eicellen ‘nu echt doen’
Lees ook:Babyboom krijgt binnenkort een vervolg
Lees ook:‘Wie is mijn vader?’ uitgesteld
Lees ook:Kijktip: geboorteprogramma ‘Ik word moeder’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>