Christiano Ronaldo draagt EK-award op aan zoontje

Met moeite verbijt Nederland de pijn van de beschamende puntloze uitschakeling op het EK. Maar de Portugezen vieren natuurlijk groot feest. Met ‘voetbaldiva’ Christiano Ronaldo voorop. De stervoetballer – over wiens vermeende homosexualiteit overigens de foutste grappen worden gemaakt – werd na de 2-1 overwinning op Oranje uitgeroepen tot Man of the Match. Ronaldo droeg de award op aan zijn 2-jarige zoontje ..

Ronaldo plaatste maandag bovenstaande foto op zijn Facebook-pagina met de tekst: We made it and I would like to dedicate the Man of the Match Award to my son. Thank you all for your support.

Christiano Ronaldo werd in 2010 vader van een zoontje. Het kind werd op de wereld gezet door een draagmoeder. Over die vrouw deden de wildste geruchten de ronde. Ronaldo zou de vrouw – wiens identiteit bewust buiten de publiciteit is gehouden – fors betaald hebben om zijn kinderwens te vervullen.

Lees ook:‘Ronaldo betaalde draagmoeder’
Lees ook:Ronaldo noemt zoon Cristiano
Lees ook:Cristiano Ronaldo vader van zoon
Lees ook:Eerste ‘babyfoto’ van Ronaldo junior
Lees ook:Cristiano Ronaldo duimt na iedere goal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>