DNA-test zoontje Elton John

Beetje omslachtig hoor…  Ze hadden toch ook vooraf in het dossier vast kunnen laten leggen wiens zaad gebruikt is? Nee, dat is blijkbaar te simpel. Nu is er een dure DNA-test nodig om te bepalen wie de biologische vader is van Zachery, het zoontje van Elton John en zijn partner David Furnish. Het kind is op de wereld gezet door een draagmoeder.

Elton en David hebben beiden zaadmonsters afgestaan voor de inseminatie, maar weten niet wiens zaad uiteindelijk is gebruikt. Zeggen ze. Maar ik durf er vergif op in te nemen dat ze dat in het ziekenhuis echt wel weten. In Nederland wordt bij inseminatie elk buisje zaad namelijk voorzien van naam en toenaam. Ik kan me niet voorstellen dat dat in het buitenland anders is.

Toch vindt de zanger het nodig om er een DNA-test op los te laten: “Zach moet het weten voor zijn medisch dossier. Als het David blijkt te zijn ben ik ontzettend trots, maar het maakt mij niet uit en andersom ook niet.”

De eerste maanden van Zachary’s leven is er nog contact geweest met de biologische moeder van de baby. “De eerste vier maanden woonden we in Los Angeles, dus toen hebben we regelmatig een koerier naar haar gestuurd om moedermelk te halen.”

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Elton John (63) vader geworden
Lees ook:Thuistest voorspelt geslacht
Lees ook:Victoria Beckham voedt geruchten over vierde baby
Lees ook:Test: Heeft mijn kind autisme?
Lees ook:Bloedtest vervangt vruchtwaterpunctie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>