Gordon is klaar voor een kind

Woensdag op de voorpagina van het Algemeen Dagblad: Gordon is klaar voor het vaderschap! De 42-jarige zanger denkt erover om met behulp van een draagmoeder een gezin te stichten. Hij is er alleen nog niet uit of hij de verantwoordelijkheid aan kan. Lijkt me geen onbelangrijk detail als je een kind op de wereld wilt zetten ..

Gordon’s kinderwens is sterker geworden na het overlijden van zijn moeder vorige maand. Hij verlangt meer dan ooit naar een eigen gezin.

“Ik ben simpelweg jaloers op m’n broers en zussen die kinderen hebben”, zegt de zanger in de krant. Gordon is sinds vorig jaar samen met zijn vriend Raoul. “Een partner is toch niet hetzelfde als een gezin. Ik zou een leuke vader zijn, maar moet goed afwegen of ik de verantwoordelijkheid aankan en zoveel vrijheid kan opgeven.”

Gordon staat naar eigen zeggen al een stuk stabieler in het leven dan voorheen: “Ik ga me niet meer te buiten aan drank, drugs en excessen. Dat slechte leven sloeg ook op m’n stem. Ik ben zoekende geweest, verkeerde in een vervroegde midlifecrisis. Maar kleine jongens worden uiteindelijk groot.”

Gordon weet ook al hoe hij eventueel vader wil worden. “We hebben twee vriendinnen tegen wie we alleen maar ‘ja’ hoeven zeggen voor een draagmoederschap”, zegt de zanger. “Raoul ziet het ook wel zitten. Maar we zouden wel moeten trouwen, vind ik. Eigenlijk wel een leuk plan. Ik ben er geestelijk meer klaar voor dan ooit.”

Lees ook:Kate Middleton voelt babydruk
Lees ook:Alain Clark wordt vader
Lees ook:Sommige vrouwen krijgen er geen genoeg van
Lees ook:De Duggars willen twintigste kind
Lees ook:Foto: dit is Nikki Schilder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>