Dagboek IVF: we doen het dus niet!

Inmiddels is duidelijk dat er in huize Kombrink geen tweede IVF-kindje komt. De rauwe realiteit heeft ons op het fysieke vlak genadeloos om de oren geslagen. Op 16 maart wordt mijn baarmoeder verwijderd als gevolg van een hardnekkig gevalletje baarmoederhalskanker. Gelukkig zijn we sinds 2006 wel de trotse ouders van een zoontje. Dankzij IVF, of ICSI om precies te zien. Over dat proces heb ik destijds een dagboek bijgehouden dat herkenbaar kan zijn voor mensen die nu met IVF bezig zijn. Zelf heb ik toen in ieder geval veel steun gehad aan de verhalen van lotgenoten. Klik hier voor Dagboek van een IVF/ICSI-poging.

Lees ook:Ook ICSI-kind is even gezond
Lees ook:Annemieke en Guido zijn zwanger!
Lees ook:Cindy en Luc, geef niet op!
Lees ook:Mama Froukje schrijft door in haar dagboek
Lees ook:Derek Ogilvie is echt heel benaderbaar

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dagboek IVF: we doen het dus niet!

 1. ankevelthuis

  Heel veel sterkte de komende tijd!

    /   Reply  / 
 2. Esme mv Isa

  Ik wil je heel veel sterkte wensen deze en komende tijd!!

  xEsme

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>