Foto: Doutzen geeft borstvoeding

Wow! Wat een prachtige foto van Doutzen Kroes en haar zoontje Phyllon. Het supermodel is weer aan de slag en dat mag de hele wereld weten. Tussen de bedrijven door legt ze haar kindje schaamteloos aan de borst. Borstvoeding kan zich geen beter boegbeeld wensen. Donderdag plaatste Doutzen deze foto op Twitter met als onderschrift: Working mom feeding my precious baby between pictures. Zo mooi kan moederschap zijn. Om stil van te worden …

Lees ook:Zwangere Doutzen geniet met volle teugen
Lees ook:Dit is Doutzen’s zoontje Phyllon
Lees ook:Doutzen slank door borstvoeding
Lees ook:Het roze geluk van Doutzen
Lees ook:Doutzen Kroes zwanger van tweede kindje

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Foto: Doutzen geeft borstvoeding

 1. Floor

  Mooie foto! :)

    /   Reply  / 
 2. Mieke

  Ik was eerst ook enthousiast dat er in de media zoveel aandacht aan de foto gegeven werd. Zelfs in Shownieuws ( SBS 6 ) werd er een item aan besteed.
  Inmiddels begin ik het toch jammer te vinden dat een foto van een voedende, werkende moeder ( ook al is ze een zeer bekend fotomodel) blijkbaar zoveel stof doet opwaaien. Alsof ze heel bijzonder en speciaal is dat ze dit doet. Eigenlijk zouden we dit beeld helemaal niet moeten willen scheppen. Als borstvoeding zo gewoon is moet er niet op deze manier aandacht aan gegeven worden. Doutzen is gewoon een moeder als duizenden andere moeders. Borstvoeding geven is niet bijzonder of speciaal, het is gewoon. Hierdoor verhef je het geven van borstvoeding tot een bijzonder “talent” ipv dat het de norm zou “moeten” zijn.
  Dat wilde ik toch even kwijt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>