Nederlands record simultaan borstvoeden verbeterd

Vandaag is de Wereld Borstvoeding Week 2008 begonnen. De aftrap voor de week was zondag in Amersfoort op de jaarlijkse ontmoetingsdag. Daar werd een poging gedaan om het record simultaan borstvoeden te verbeteren. Dat is gelukt! Maar liefst 80 moeders gaven op één en hetzelfde moment tegelijkertijd borstvoeding. Het oude record van 61 moeders is daarmee verpletterd. De Wereld Borstvoeding Week is bedoeld om de voordelen van het geven van borstvoeding nog eens onder de aandacht te brengen. (Foto: www.borstvoeding.com).

Lees ook:Nieuw record simultaan borstvoeden
Lees ook:Recordpoging simultaan borstvoeden in Amersfoort
Lees ook:Breast is best!
Lees ook:Borstvoeding in openbaar ‘niet normaal’
Lees ook:Helft vrouwen geeft geen borstvoeding in openbaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nederlands record simultaan borstvoeden verbeterd

  1. michelle

    Ik vraag me alleen af wat die kerel in het midden doet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>