Recordpoging simultaan borstvoeden in Amersfoort

Volgende week (29 september t/m 5 oktober) is het Wereld Borstvoeding Week in Nederland. De week vindt altijd in week 40 plaats, symbolisch verwijzend naar de zwangerschapsduur van 40 weken. Ieder land mag zijn eigen week plannen, om zo de beste tijd te kiezen om borstvoeding onder de aandacht te brengen. Internationaal was de week al begin augustus maar dat valt precies in de zomervakantie. Daarom heeft de organisatie in Nederland besloten om uit te wijken naar een andere datum. 

De jaarlijkse ontmoetingsdag vindt dit jaar plaats op zondag 28 september in OBS Het Spectrum, Operaweg 98 in Amersfoort. De deuren gaan om 10.00 uur open en de toegang is gratis. Meer informatie over de ontmoetingsdag kun je vinden op www.wbwnederland.nl

Tijdens de ontmoetingsdag worden allerlei workshops gegeven en er vindt een recordpoging simultaan borstvoeden plaats. Om 13.00 uur zullen alle aanwezige moeder proberen om het record van 61 simultaan voedende moeders te verbreken. Om de recordpoging legitiem te maken is er een notaris aanwezig. 

Lees ook:Nederlands record simultaan borstvoeden verbeterd
Lees ook:Nieuw record simultaan borstvoeden
Lees ook:Breast is best!
Lees ook:Nu ook borstvoedingscafé in Tilburg
Lees ook:Vierde editie Fertifair op zaterdag 28 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>