Hebben: De Dikke van Daphne

De Dikke van DaphneDeze moet je op je verlanglijstje zetten als je moeder gaat worden of onlangs een kind hebt gebaard. De komende jaren heb je dan altijd iets in de boekenkast staan dat op jouw situatie van toepassing is. Daphne Deckers heeft namelijk drie van haar bestsellers in een bundel bijeen gebracht. De dikke van Daphne is verplichte kost voor alle aanstaande en jonge moeders.

De Dikke van Daphne bestaat uit De geboorte van een moeder, De geboorte van een gezin en Pedagoochelen.

In De geboorte van een moeder beschrijft Daphne Deckers op openhartige wijze haar ervaringen met zwanger zijn en moeder worden en bevat ook veel praktische informatie en handige tips voor de zwangerschap en de kraamtijd.

De geboorte van een gezin is een humoristische en vooral openhartige kroniek van de eerste vier jaar met haar kinderen. Deckers bespreekt aan de hand van de talloze anekdotes de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby, de dreumes, de peuter en de kleuter.

Pedagoochelen geeft een goed beeld van het hedendaagse moederschap met al zijn lusten en lasten. De lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van kinderen in groep 1, groep 2 en groep 3 is perfect materiaal voor de scherpe observator Daphne Deckers.

De Dikke van Daphne is uitgegeven door uitgeverij Carrera en kost 15 euro.

Lees ook:Boekentip: De geboorte van een moeder
Lees ook:‘Kinderen zo vroeg mogelijk adopteren’
Lees ook:Dikke moeders krijgen dikke baby’s
Lees ook:Ouders van Nu sponsort Mama!
Lees ook:Meisje (1) zwanger van zusje (foto!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>