Hoe vind ik het juiste zwangerschapsboek?

Misschien is een associatie met ‘bol’ nou niet bepaald waar je op zit te wachten als je zwanger bent. Ieder extra kilootje moet er immers nadat je kleintje geboren is het liefst zo snel mogelijk weer af. Toch heeft Bol.com iets handigs bedacht dat het vermelden waard is. Zeker als je op zoek bent naar boeken over zwangerschap, geboorte en opvoeding. Op een speciale miniwebsite zijn meer dan 2000 titels samengebracht. Was zoeken naar het juiste zwangerschapsboek voorheen te vergelijken met de spreekwoordelijke naald in de hooiberg. Vanaf nu zit je in een paar muisklikken op het juiste spoor!

Voor elk stadium van de zwangerschap worden de populairste boeken getoond. In de rubrieken Zwanger (willen) worden, Zwangerschap, De eerste maanden, Ouderschap en Opvoeding vind je ongetwijfeld snel dat ene boek dat jij op dat moment zoekt. Gemak dient de mens.

Per stadium worden niet alleen de populairste titels genoemd, er worden ook experts of ervaringsdeskundigen opgevoerd. Zij wijzen boeken aan die onmisbaar zijn als je iets over een bepaald onderwerp wilt weten.

Op de minisite is ook een magazine van Oei, ik groei gratis te downloaden én zijn er veel boeken tijdelijk met extra korting (tot 20%) te koop. Ik zou er zeker even gaan rondneuzen als ik zwanger was!

Klik hier om naar de speciale mini-website van Bol.com te gaan.

Lees ook:Hoe laat jij weten dat je zwanger bent?
Lees ook:Meisje (1) zwanger van zusje (foto!)
Lees ook:Bonus voor verwekken baby op Aruba
Lees ook:Bakerpraatje: eten voor twee
Lees ook:Boekentip: Van oma mag alles!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>