Bizar: sumo-worstelen met baby’s

Mensen doen bizarre dingen met baby’s. In Japan maken ze er zelfs een wedstrijdje van wie z’n kind het snelst aan het huilen krijgt. Daar gaan sumo-worstelaars met elkaar èn hun baby’s in de clinch. Wie de kleine het eerst aan het janken krijgt is de winnaar. Ook in India kunnen ze er wat van. Daar gooien ze pasgeboren kindjes van een gebouw naar beneden. Het moet niet gekker worden!

De ‘babyhuilwedstrijd’ werkt als volgt: als de baby’s op hetzelfde moment beginnen te huilen, dan is degene die de meeste decibellen produceert met zijn of haar geblèr de winnaar. Volgens de krant de Mainichi Dailey News wordt er ook gebeden door de sumoworstelaars voor de groei en gezondheid van de baby’s. Tja, ze moeten hun bizarre gedrag wel een beetje compenseren natuurlijk ..

De Indiase traditie om baby’s van 15 meter hoge gebouwen naar beneden te gooien zou ook goed zijn voor de gezondheid van de baby’s. De inwoners van de stad Sholapur schamen zich er dan ook helemaal niet voor. Ze vinden het de normaalste zaak van de wereld. Daarom moeten we er voor de volledigheid natuurlijk wel bij vermelden dat de kindjes beneden op straat worden opgevangen met een laken. Een pak van m’n hart!

Lees ook:Wat je zoal met baby’s kunt doen .. deel 2
Lees ook:Luisteren: Frans en Duits babygehuil
Lees ook:Moeder geeft baby methadon
Lees ook:Baby’s laten huilen is gevaarlijk
Lees ook:Baby alleen achtergelaten op kinderdagverblijf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>