66-jarige Zwitserse vrouw bevalt van tweeling

In Nederland kunnen we er ook wat van hoor! Een jaar geleden kreeg de toen 63-jarige Tineke Geessink uit Harlingen volkomen bewust haar eerste kind. Maar ze legt het af tegen een 66-jarige vrouw in Zwitserland. De gepensioneerde predikante beviel twee weken geleden van een tweeling. Haar valt daarmee de twijfelachtige eer te beurt dat ze in Zwitserland de oudste vrouw is die een kind ter wereld heeft gebracht.

De kindjes zijn twee jongetjes: Michael en Joshua. Het bevolkingsregister van Grüsch heeft de geboorte bevestigd, aldus de Zwitserse televisie SF zondag.

Omdat de wond van de keizersnee niet goed geneest, is de moeder voorlopig op een rollator aangewezen.

Volgens een zondagskrant heeft de vrouw zich in Oekraïne laten behandelen om zwanger te worden. In de afgelopen 5 jaar zijn er vier vrouwen van 60-plus bevallen. Het Zwitsers record lag tot dusver op 64 jaar. Het wereldrecord is in handen van een Indiase vrouw die op haar 70e nog een kind kreeg.

Bron: Nu.nl

Lees ook:Zoontje voor Nadja Hüpscher
Lees ook:‘Babydrama was verborgen zwangerschap’
Lees ook:Dode baby in wasmachine gevonden
Lees ook:66-jarige vrouw bevalt van drieling
Lees ook:66-jarige Britse vrouw baart zoontje

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “66-jarige Zwitserse vrouw bevalt van tweeling

  1. Tamara

    ja inderdaad rollator…LOL

      /   Reply  / 
  2. francis

    Zo de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik vind dit persoonlijk wel een beetje ver gaan om op zo een leeftijd nog een kind te krijgen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>