Moeder dode baby langer vast

De moeder van de dode baby die twee weken geleden in Scherpenzeel werd gevonden blijft in de gevangenis. Dat meldt RTV Utrecht vrijdag. Het voorarrest van de 22-jarige vrouw uit Veenendaal is opnieuw verlengd. (Foto: Omroep Gelderland)

De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van het kindje. De vader, die in Scherpenzeel woont, wordt nog gezocht door de politie.

De baby is vrijdag in familiekring in alle stilte begraven. De politie is vanwege het gevoelige karakter van de zaak zeer terughoudend, maar wil wel kwijt dat er niet meer aanhoudingen worden verwacht.

Lees ook:Rotterdamse opgepakt met dode baby in tas
Lees ook:Nog Oranje-baby: zoon Ryan Babel
Lees ook:Veenendaalse blijft langer vast
Lees ook:Dode baby in Scherpenzeel
Lees ook:Arrestaties in zaak dode baby Willem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>