Baby van een maand ‘zwanger’

Twee jaar geleden schreef ik al vol verbazing over een 1-jarig meisje in China dat zwanger was van haar zusje. Maar het kan altijd nog gekker, zo bewijst dit verhaal uit Saoedi-Arabië.  Een baby van een maand oud was zwanger van een foetus van bijna 500 gram!

Een maand na de geboorte werd het kindje ziek, ze moest telkens overgeven. Bij een medisch onderzoek werd geconstateerd dat ze in verwachting was.

Het kind moest direct een spoedoperatie ondergaan om de foetus uit haar buik te verwijderen. Artsen hebben de zwangerschap beschreven als een van de zeldzaamste gevallen ter wereld.

“We ontdekten dat het buikje van de baby was gezwollen”, zegt dr. Saleh al Nassar van het King Faisal Hospital in Riyadh. “Tests wezen uit dat ze een vruchtzakje droeg met daarin een foetus. Tijdens een drie uur durende operatie hebben we een baby van 460 gram en 12 centimeter lang verwijderd.”

Het verhaal is zo bizar dat je bijna niet kunt geloven. De zwangerschap van het Chinese meisje was niet te ontkennen, daar stond een afschuwelijke foto bij. In dit geval is geen ‘bewijs’ beschikbaar. We moeten er maar op vertrouwen dat het onderstaande medium geen onzinverhalen de wereld in brengt …

Bron: Emirates247.com

Lees ook:Klassiek: vrouw bevalt op toilet
Lees ook:Baby van 275 gram blijkt levensvatbaar
Lees ook:Dode baby gevonden in Randwijk
Lees ook:Edsilia Rombley bevallen van dochter
Lees ook:Meisje (1) zwanger van zusje (foto!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Baby van een maand ‘zwanger’

  1. Rene

    Ik vind dat niet kunnen een meisje van 1 zwanger van een zusje
    Kan ik niet geloven

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>