Dode baby in Scherpenzeel

Het was even geleden dat we hadden gelezen over dode baby’s die als afval worden gedumpt … Maar afgelopen weekend was het weer raak in het gelovige Scherpenzeel, in de provincie Gelderland. Zaterdagochtend trof de politie het levenloze lichaampje van het kindje aan bij een woning aan de Hovenierslaan. Wat een tragedie moet er achter zo’n verhaal schuilen! (Foto: Omroep Gelderland)

De moeder van de dode baby is de 22-jarige Melissa uit Veenendaal. De politie heeft haar aangehouden omdat de baby mogelijk op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. Volgens de Telegraaf is het lijkje gevonden in een container bij het huis van haar 23-jarige vriend Jacco.

De politie had zaterdag de hele dag nodig om het huis te onderzoeken. De recherche heeft inmiddels meerdere getuigen gehoord.

Lees ook:Moeder dode baby langer vast
Lees ook:‘Babydrama was verborgen zwangerschap’
Lees ook:Rotterdamse opgepakt met dode baby in tas
Lees ook:Dode baby gevonden in Randwijk
Lees ook:Elk babylijkje verhult tragedie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dode baby in Scherpenzeel

 1. Jan

  Kan schrijver dezes mij uitleggen wat de term ”streng gelovig” in dit artikel te maken heeft met het feitelijke onderwerp? Los van het feit dat Scherpenzeel niet tot de streng gelovige gemeenschappen gerekend kan worden (een feitelijke onjuistheid dus)insinueert het gebruik van de term dat religieuze motieven ten grondslag zouden liggen aan dit drama.

    /   Reply  / 
 2. Mary

  Wat vreselijk dat je tot zoiets in staat bent. Zo’n lief, klein, hulpeloos kindje… Een lief kind wat zo afhankelijk is van zijn moeder en troost en bescherming nodig heeft. En dan dit… Onbegrijpelijk! Als je je kind niet wilt, zijn er zoveel mensen die het wel graag zouden willen hebben. Maar het is nu te laat. Dan kan er nog zoveel tragede aan vooraf zijn gegaan (
  aldus artikel), maar dat kan het niet goed praten!!!!! Je bent een moordenaar!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>