10-jarige moeder maakt verkering uit

Het verhaal wordt nu wel een tikkie hilarisch! Dinsdag baarde een 10-jarig meisje uit Zuid-Spanje behalve een kind ook opzien omdat ze op z’n jonge leeftijd al een kerngezonde baby ter wereld wist te brengen. De soap krijgt nu een welhaast lachwekkend vervolg: het kind heeft de verkering met haar 13-jarige vriendje, de vader van de baby, uitgemaakt!

De Roemeense Elena is volgens bekenden niet meer samen met de vader. Het meisje heeft dochtertje Nicoletta genoemd.

Elena en haar familie wonen nu samen in een flat in Jerez de la Frontera. In het gebouw wonen veel Roemeense en Zuid-Amerikaanse immigranten.

De 10-jarige moeder en de baby, uit een zigeunerfamilie, zijn al dagen niet in het openbaar gezien. De oma van de pasgeboren Nicoletta laat Spaanse media weten ontzettend blij met de geboorte te zijn. Ze begrijpt niks van alle ophef:

“Het gaat goed met Elena, en ook met haar dochtertje.Ze is erg blij met haar kind en dat zijn wij ook. Voor ons is de geboorte absoluut geen probleem. Ik snap niet dat mensen zo verbaasd zijn.”

De meerderjarigheidsleeftijd in Spanje is 18 jaar, maar vanaf de leeftijd van 14 mag er getrouwd worden, mits er toestemming is van een rechter.

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Baby 12-jarige bij Jeugdzorg
Lees ook:10-jarig meisje bevalt van gezonde baby
Lees ook:Katja’s dochtertje heet Sammie
Lees ook:Jongste oma ter wereld is 23
Lees ook:Vader 12-jarige moeder bekent misbruik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>