Baby bezweken in snikhete auto

Te vreselijk voor woorden … In de Amerikaanse staat Texas is een meisje overleden nadat ze door haar moeder was achtergelaten in een snikhete auto.

De vrouw had haar andere kinderen naar school gebracht. Bij thuiskomst ontdekte ze na ongeveer drie kwartier dat ze vergeten was om haar 1-jarige dochter uit de auto te halen. De baby was toen al aan de hitte bezweken.

Het drama voltrok zich in Kingsville in Texas. Volgens een politiewoordvoerder was het buiten op dat moment 33 graden.

Enkele weken geleden liep een soortgelijk avontuur in Nederland gelukkig beter af.  Op een parkeerplaats aan de Rijnstraat in Enschede zagen voorbijgangers een baby alleen in een auto zitten die vol in de zon stond. De ouders waren in geen velden of wegen te bekennen.

Omstanders braken de auto open en gaven het kind water. Kort daarna kwam de moeder terug bij de auto na het doen van boodschappen. Ambulancemedewerkers hebben de baby onderzocht en overgedragen aan de moeder.

Bron: Nieuws.nl

Lees ook:Ouders laten baby achter in snikhete auto
Lees ook:Baby uit snikhete auto gered, ouders op het strand!
Lees ook:Baby per ongeluk opgesloten in auto
Lees ook:Baby bewusteloos in bloedhete auto!
Lees ook:Moeder die baby vergat in auto niet vervolgd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>