Keith (2) kan biljarten als de beste!

In één woord .. GEWELDIG! Dit filmpje over de 2-jarige Keith O’Dell uit New York. Zindelijk is het manneke nog niet maar biljarten kan hij als de beste. Keith hanteert de keu alsof hij ermee geboren is en loopt taxerend om de biljarttafel heen als een ware professional. Bekijk het filmpje op Youtube:


Lees ook:Filmpje: baby met slappe lach
Lees ook:Filmpje: eng of grappig?
Lees ook:Ontroerend filmpje: dove baby hoort moeder
Lees ook:VVV contracteert 1-jarige Baerke
Lees ook:Baer (1) uit Venlo voetbaltalent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>