Afluisterpraktijken met babyfoons

Je moet er altijd op bedacht zijn als je je baby uit bed haalt en verschoont .. dankzij de babyfoon luistert de visite beneden mee met alle onzin die je tegen je kind uitkraamt. Dat de apparaatjes ook voor minder schattige zaken worden gebruikt bleek deze week in Duitsland. De grote baas van Porsche, Wendeling Wiedeking, is afgeluisterd met .. je verzint het niet .. een babyfoon!

Volgens het Duitse blad Der Spiegel was de babyfoon weggemoffeld onder een stoel in het Ritz-Carlton hotel in Wolfsburg. Het moet nog een heel gedoe geweest zijn om het ding te verstoppen want bepaald klein zijn ze niet, die babyfoons. Het zijn koelkasten vergeleken met de moderne, dure afluisterapparatuur die tegenwoordig gebruikt kan worden. Die dingetjes zijn soms kleiner dan een speldeknop.

Ook bij een oud-directeur van Volkswagen werd afluisterapparatuur gevonden in zijn apparatement. Porsche heeft 31% van Volkswagen in handen. Verwacht wordt dat ze door onderhandelingen de meerderheid zullen krijgen. Porsche ontkent iets met de afluisterpraktijken te maken te hebben.

Bron: LCI

Lees ook:Babyfoon vertelt waarom kind huilt
Lees ook:DNA-test zoontje Elton John
Lees ook:Doe mij ook zo’n 3D Babybeeldje!
Lees ook:Da’s hip: babyfoon aan je pols
Lees ook:Rapper Yes-R over drie maanden vader

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>