‘Joran van der Sloot heeft zoon’

Het moet niet gekker worden! Deze week gonsde het al van de geruchten dat Joran van der Sloot er in zijn Peruaanse cel een vriendin op na zou houden en dat zij zwanger van hem zou zijn. Nu gaan er verhalen dat het kind inmiddels geboren is! De advocaat van de familie van Stephany Flores heeft dat op tv gezegd in het actualiteitenprogramma 90 Segundos. 

Jorans zoontje zou op 30 maart zijn geboren en hij zou Matías heten. Over de moeder van het kind is niets gezegd. Inmiddels zijn er op tv al wel beelden verschenen van de 22-jarige vrouw uit Peru, samen met het kind waarvan Joran de vader zou zijn.

Van der Sloot zit vast op verdenking van de moord op de Peruaanse Stephany Flores. Hij zit gevangen in de streng bewaakte Castro Castro gevangenis in de Peruaanse hoofdstad Lima.

Bij het laatste verhoor wilde Van der Sloot niet ingaan op de vraag of hij de vader is. Hij zei dat het om een privézaak gaat. Naar veluid komt Joran’s moeder binnen enkele dagen naar Lima om het kind op te halen en mee naar Nederland te nemen.

Bron: Wereldomroep

Lees ook:‘Joran van der Sloot wordt papa’
Lees ook:Naam Joran is uit… Duh!
Lees ook:Baby Jezus met Kerst geboren in Peru
Lees ook:Baby Jonathan doodgeschud
Lees ook:12-jarig meisje bevallen op schoolreis

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Joran van der Sloot heeft zoon’

  1. Pingback: ‘Joran van der Sloot wordt papa’ | Zwanger

  2. Natuusteen

    Joran een zoon…. Moet niet gekker worden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>