Rutger Castricum is papa

Fijn is dat. Als je bloedeigen vader je bestaan het liefst zou verzwijgen. Een beetje papa schreeuwt de geboorte van zijn eerste kind toch zeker van de daken!!?? Rutger Castricum niet. De PowNews-verslaggever is onlangs vader geworden. Maar Rutger was ‘not amused’ toen Matthijs van Nieuwkerk zich donderdagavond versprak in zijn nieuwe programma Je Mist Meer Dan Je Ziet. De verbazing was van Castricum’s gezicht af te lezen toen Van Nieuwkerk zei: “Je bent net vader geworden hè?”. Waarop Rutger natuurlijk niet anders kon dat bevestigen maar hij had het liever geheim gehouden: “Dat zouden we stil houden, maar ja, dat klopt”.

Overigens zou de ‘trotse’ vader wel tegen Shownieuws verteld hebben datzijn zoontje donkere haartjes heeft, dat hij Beau heet en dat hij bij de geboorte 3520 gram woog..

Da’s dan toch wel weer lief. Dus misschien valt het allemaal nog best mee met die Castricum

Bron: RTL Boulevard

Lees ook:94-jarige Indiër krijgt zoon
Lees ook:Niet Alfie maar 14-jarige Tyler is vader van Maisie
Lees ook:Hondjes Mariah Carey in therapie
Lees ook:Man verft huis roze voor baby
Lees ook:Derde kindje Arjen Robben

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>