Armin van Buuren wordt papa

Armin van Buuren wordt papa! De DJ liet woensdag op Twitter weten dat zijn vrouw Erika zwanger is van hun eerste kindje. Armin trouwde in september 2009 met de aanstaande moeder van zijn kind. Ze waren toen al 10 jaar bij elkaar.Op Twitter schrijft Armin:

“YES!! I’m going to be a DAD! Erika and I expecting a litlle one this summer. Let’s hope it’ll be my best production ever…”.

Hoe Armin zijn werk gaat combineren met het aanstaande vaderschap is nog onduidelijk. Volgens zijn manager moet dat nog besproken worden …

Overigens werd Armin op Twitter enkele uren geleden nog gefeliciteerd door de hoogzwangere Doutzen Kroes, die zelf eigenlijk allang moeder had moeten zijn. Als ze nog in staat is om een felicitatietweet te versturen dan betekent het in ieder geval dat bij haar de bevalling nog niet begonnen is.

Lees ook:Zoontje Doutzen Kroes geboren
Lees ook:Dit is Doutzen’s zoontje Phyllon
Lees ook:Het roze geluk van Doutzen
Lees ook:Doutzen slank door borstvoeding
Lees ook:Zwangere Doutzen geniet met volle teugen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>