Miskraam vriendin Maradona door val

De vriendin van de Argentijnse voetballegende Diego Armando Maradona heeft een miskraam gekregen. Veronica Ojeda was 19 weken zwanger. Ze kwam thuis ten val en dat leidde tot een spontane abortus. Maradona, nu bondscoach van het Argentijnse elftal, keerde meteen terug naar Buenos Aires toen hij het slechte nieuws vernam.

Op Sport.be vertelt haar dokter: “Ze had thuis een flauwte gekregen en was daar bij ten val gekomen. Ze maakte geen zware val, maar toch ernstig genoeg om het kind te verliezen. Toen ze dinsdagochtend in het ziekenhuis arriveerde was de zwangerschap al onderbroken.”

Inmiddels heeft Ojeda het ziekenhuis weer verlaten. Ze wordt opgevangen door familie en door Maradona die direct terug naar huis vloog uit San Juan waar Argentinie een vriendschappelijke wedstrijd speelde tegen Costa Rica.

De 49-jarige ex-voetballer heeft twee dochters uit zijn eerste huwelijk met Claudia Villafane en een zoon uit een buitenechtelijke relatie met een Italiaanse. Hij is ook al opa.

Bron: Sport.be

Lees ook:Sergio Agüero papa, Maradona opa
Lees ook:Atletico Madrid wil ongeboren baby contracteren
Lees ook:Dochter voor Dan Karaty
Lees ook:Tiener brengt baby aan navelstreng naar ziekenhuis
Lees ook:Gents ziekenhuis klaagt Nederlanders aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>